în ce constă acru organismul

De fapt, dacă acidificarea, legate de simptome și boli ale organelor interne, iar eforturile sunt îndreptate într-o organizație, un exces de acid în gol sau alcalin activare a sistemului. Acest lucru înseamnă că, ca urmare a “bolii” simptome(y), detoxifiant al organismului, procesul de auto-vindecare este o parte naturala. De a folosi corpul pentru a arata astfel de “metode”, de exemplu, ca răspuns la закисление pentru crescută producția de acid în stomac prin. Intareste savviszony, mai mult (sucul gastric) pentru a descărca și alcaline reacție la acest lucru. Menține echilibrul obiective de viață, adică ph-ul din sânge la un nivel constant.

Ce este acru organismul?

Corpul pH-ului un mecanism pentru a menține așa-numita “savürítő” organele decât piele (transpirație) și rinichi (urină) și plămâni (expirația cu, adică dioxid de carbon→ dioxid de carbon, ușor acide de ph, oxigen, metabolismul produsului final, așa cum a fost creat). Așa că nu prea lúgosodjék, organizarea metabolismului chiar în timpul cursului, de asemenea, produce mai mult acid-substanță activă (dioxid de carbon, acid clorhidric, acid acetic, acid uric, acid lactic).

Pufferoló organelor de acizi slabi, sânge, plămâni, rinichi, glande sudoripare. Acizi slabi rol (tampon) echilibrul acido-bazic, în menținerea ph-ului.Plasma conține substanțe de ioni de hidrogen este temporară poate încheia. În esență, este vorba despre relativ acizi puternici, atomii de hidrogen mai slab (sau mai puțin , adică mai puțin de a da ionii de hidrogen, mai puțin acru) http://subeer.info/

acizi savmaradéka. E. r. acidul lactic (tensiune de muncă, în caz de eliberare, într-o măsură mai mare în organism→tensiunea musculară) dezactivare (ledisszociáló) de ioni de hidrogen nu rămân libere (adică nu ridica sânge a concentrației de ioni de hidrogen→adică, nu acide), dar în bicarbonat / bicarbonat acid) legate de dioxid de carbon figura creează.

De carbon, particule și doar o mică parte este separat de ioni de hidrogen, astfel încât acesta va fi doar o ușoară scădere a ph-ului în urma. În bicarbonáthoz (bicarbonat) baza nátriumion, și mult mai puternic antrenament acid conexiune, adică compuși (acid lactic, în cazul LP, NS-lactat).

Aceste substanțe, care sunt în jurul valorii de ca un tampon, tampon pentru a proteja corpul de ioni de hidrogen “atac” împotriva un sistem tampon este numit. Tampon, prin urmare, slab acide și puternic de baza (r), formând săruri.Rolul sanguine, echilibrului acido-bazic, în menținerea ph-ului
Rezervor tampon de sânge eritrocite, a hemoglobinei și proteinelor în sânge de hidrogen de performanță asociate s.

Plasmă în mai puternici acizi, ioni de hidrogen (bicarbonat) se datorează, cum se formează углекислая de acid, și, după cum am văzut mai sus, este un acid slab, care are foarte puțin de ioni de hidrogen, el devine de la. Încă desprinse de ioni de hidrogen a ajuns la concluzia proteine, puternic, și sânge hemoglobina-proteina (hemoglobina ) de activități. La fel, hemoglobina-анион se leagă cu plasmă și eritrocite beneficiază de dioxid de carbon obținut din dioxid de carbon turnate din hidrogen (vezi fig. mai multe informații: grupa de sânge, sânge).

Rolul pulmonar normal acido-bazic pH-ului în menținerea Centrul respirator și volumului de minute de respirație la un nivel care plasmă pco2 modificările concentrației de dioxid de carbon, pentru a уравновеситься la nivelul actual de . Dacă, de exemplu, o scădere în plasmă de sânge în mod semnificativ bicarbonat de concentrare a atenției, intensificarea respirației,

adică eliminarea de dioxid de carbon prin creșterea de dioxid de carbon în grade, poate fi redus la hidrogen-cărbune acid coeficientul de asemenea, rămâne neschimbat, oferind în același timp, că pufferoló sistemului pentru a funcționa corect, iar ph-ul sanguin valoare constantă.
Rolul rinichilor în echilibrul acido-alcalin al pH-ului în menținerea, astfel încât activitatea celulelor, de acumularea de acizi intra în / bicarbonat acid (bicarbonat), aparținând nátriumion (tampon-de bază), precum și în procesul de formarea acidului carbonic în plămâni dioxid de carbon se formează părăsește corpul. Aceste schimbări metabolice, în cele din urmă, rinichii au un echilibru, astfel încât, în rinichi se întâmplă ionvándorlások (sodiu-potasiu-fluxul de hidrogen) din cauza corpului, în cele din urmă, este, de asemenea, bicarbonat de sodiu.

Dacă aveți un nivel scăzut de în sânge, rinichi (tubulilor nave) ia-l înapoi la numărul de numărul de bicarbonat de sodiu și de hidrogen gol. Acest lucru este cu privire la asigurarea suplimentare de acid pentru a se încheia, iar excesul de ioni de hidrogen poate neutraliza. Dacă nivelul de  în sânge este mare, și scăderea reabsorbției de bicarbonat din organism, și de Ioni de hidrogen opțiuni, de asemenea, scade de golire a organismului. Organizarea tuturor echilibrul.

 

Cauzele acru organismului

Rinichiul este unul din principalele sarcini de dulce de formare a urinei de apărare al organismului acide produse metabolice se acumulează. Așa că, dacă cineva are un miros puternic de urină acidă, aceasta înseamnă că organizația a crescut (alcaline) de reacție.

În acest caz, de asemenea, foarte important corectă calitatea și cantitatea apei consumate! Proaspete de urină transparent, cu caracteristic parfumat cu miros de acizi volatili cauza.

Urina două treimi din zile, o a treia parte a nopții, se elimină din organism, funcția normală a organismului. Poziția de sare, cristalizare, din cauza desfundat, miros de amoniac din uree și de descompunere. Ponderea de urină depinde de numărul mult mai mare de urină, cu atât este mai mică ponderea.

Normal tratamente cu studii medii pondere 1017-1020 între valoarea, dar a adăugat lichid în funcție de numărul de 1001-1040 pot varia. În prima dimineață porții de urină ph-ul este de aproximativ 6,8-7,2 între ele, în cursul zilei de hrănire, în funcție de aplicație. Valoarea 5-9 pot varia, în medie. normal urina ph aprox.: 6,8-7,2, o valoare între
De sodiu – potasiu și ioni de hidrogen în rinichi printr-un gol de reglementare a strâns legate între ele. Prin urmare, acest lucru poate duce la acid-bază de animale de încălcări, de exemplu, tulburări de potasiu încălcări, și cu toate acestea.

Acidificarea, în ceea ce privește femeile secretia de ioni de hidrogen, și, de asemenea, o femeie visszaívódása de sodiu corespunzătoare (antiacid) în ordine. Dacă sunteți o femeie reabsorbția de sodiu, acesta poate crește până la alegerea de potasiu, în acest caz, cu toate acestea, potasiu într-un loc cu mult iese în evidență în hidrogen pas.

Astfel, organismul suprem de a opri de potasiu înapoi (acest lucru poate duce, de exemplu, ritmul cardiac plângeri). Lúgosodás (alcaloză) pentru acest proces, și, prin urmare, reduce secretia de ioni de hidrogen și se înlocuiește cu potasiu crește alegere. Echilibrul acido-bazic, de aceea hidro-electrolitic animale de vízterápia) se rostogolească poate fi cauzată de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *