Dieta alcalina echilibru

Despre alcalin neutralizare, naturii și caracterului alcalin de produse alimentare și băuturi, de mișcări și tehnici de respirație, o cantitate suficientă de lichid, mai mult și mai mult ne auzim și înțelegem acești factori importanța măsurilor de prevenire în rândul respectiv. starea de sănătate, de evaluare și de a menține. Abordarea corectă pentru dezvoltare, cu toate acestea, este important să înțelegem de ce este important pentru organizațiile de ajutor reciproc, în scopul de a menține optime de ph, vegyhatás ph-ului în sânge, celulele.

Determinarea pH

Funcția fiecărei celule de viață, a capacității de muncă, necesare pentru organismul uman este permanent și nivelul optim de ph-ul chimică a mediului.

Toate acest lucru este în continuare o scurtă trecere în revistă arată că fiziologice și constantă a ph-ului în organism, care sunt organele de procese, pentru a asigura (și pentru că putem ajuta), pentru că astfel de cunoștințe prin ușor de înțeles, că acidificarea care rezultă pe intermediare de simptome și boli.

[Click pentru a mări] corpul nostru, celulele noastre nu cea mai mare parte de apă, mediu țintă de substanțe nutritive, oxigen și alte biochimice de materiale (și informații) de transport. Acest mediu poate fi acid sau de bază, care este măsurată de un bloc de măsurare a ph-ului, adică scală de ph.
PH Putere de hidrogen (hidrogen energie) scurte, și lichid în ion numere de hidrogen, nivelul de candidat.

Mai mult de hidrogen, cu atât mai mult acid ph. ph-ul numeric soluție mol se exprimă prin concentrația ionilor de hidrogen, logaritmul negativ (de exemplu, 0,1 mol /soluție de HCl de concentrație de ioni de hidrogen în 10‾1 mol/l, ph-t. 1). Neutru vegyhatás de decizie (cum ar fi proaspăt apa distilata are un ph de 7.
Valorile ph ph:Nivelul optim de la om 7,35-7,45 ph între ele, este ușor. În uter-alcaline, ph 8.4 în lichidul amniotic în dezvoltarea fătului și în timpul alăptării sugarilor, alcalin ph-ul urinei. Aici este de remarcat faptul că de apă (în cazul în care viața de istorie a evoluției moderne de cunoștințe, noțiuni) valoarea pH 8,4!

reflux ph 1,0-6,9 valoare între, alcalin ph de 7,1-14 raportul dintre, cu ph neutru valoare ph 7,0. Corpul curentă valoarea pH-ului este un simplu test de turnesol se pot verifica. În dimineața, după trezire, înainte de a ceva în gură, pentru a cumpara noi, să ne cumpere un eșantion de salivă și de reducerea cu o bucată de hârtie de turnesol.

În acest caz, albastru rămâne un test de turnesol, optimă a ph organizatorice condiții. Dacă verde va fi de culoare, acid közegű nivelul pH-ului corpului, dacă îngălbenirea-rezultatul grele schimbare de pH poate fi observat că, cu siguranță, au nevoie de terapie.

Ce este organismului și cum să le trateze ?

Desigur, acest “test” metoda este doar aproximativă, valorii estimate a dă o imagine exactă a condițiilor de ph de pe aparat, metoda de studiu și de laborator, de măsurare a ph-ului sanguin, рсо2 (presiunea parțială a dioxidului de carbon în sânge), nivelurile actuale de bicarbonat și de tampon de baza (CC), excesul de motive (de exemplu, bicarbonat de un nivel ridicat) – nivelul de cunoștințe.
Organizarea mecanismelor de pufferoló, Celulele în timpul operației (→respirație, nutrienți de descompunere în procesul de schimb) în condiții normale, iese în evidență în mod constant alimente acide schimbul de substante. Sângelui (hipertensiune arterială) un ph de 7,365-7,4 (= 40 nmol N+ /L), cu toate acestea, un nivel constant, încă ușor alcalin, și trupul, că ph-ul mediului cu orice preț să încercați să păstrați (izohidria), în timp ce corpurile noastre, fiecare celulă este mediul primar în cele mai bune caracteristici.

Dacă trece de la un echilibru optim de ph, ph-echilibru pentru a menține instantanee de regenerare, prune (→funcției renale și a căilor respiratorii) și antiacide (ioni de hidrogen temporar de ieșire din buffer), sau de depozitare (acumularea de material) de a avea grijă. Inhalarea de CO2 (dioxid de carbon), serviciu de transfer generate de hidrogen în condiții normale, usoare CO2 cădea, când nu este exclus, adică gol.

Respirație normală a organismului cantități semnificative de CO2 (H2CO3→dioxid de carbon) prin plămâni, mușchi puternici pentru a lucra în caz de eliminare. Dieta de înregistrare și descompunerea de substanțe nutritive, generate în ioni de hidrogen în lichidele organismului tampon anionjaival slab formare de acid, și pentru lumina de dioxid de carbon față de gol din organism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *