Acru Eco Slim organismului, cum să luptăm cu ea

Rolul glandelor sudoripare Eco Slim echilibrului acido-alcalin al pH-ului în menținerea. glandele sudoripare fiziologică rol în reglarea temperaturii corpului, dulce vegyhatás secreția de protecție împotriva bacteriilor și sebum în mod uniform pe suprafața pielii.

Acru organismul Eco Slim de tratament

Eco Slim

Glanda din organism pot fi găsite, dar de multe ori acestea Eco Slim limba reciproc, decât (în cea mai mare măsură în palmele și tălpile pot fi găsite). Ghiveci din plasmă s-au mai diluat cu ser fiziologic, valoarea ph-ului de aproximativ 4.5 valori, pe piele (cu o medie de vârstă. valoarea ph 5,0-5,5 dintre valoarea), dulce vegyhatás acizi grași, acid formic, acid acetic și acid lactic, legate de conținutul (așa că sudoarea prea acru vegyhatás de substanțe, de a elimina din organism).
Miros de glande de sub axile, pe piept și în zona organelor genitale pot fi găsite, aceste glandele sudoripare mai mult de conținutul de substanțe organice, din cauza acestei bacterii poate deveni un focar de aceste domenii. Acest lucru este atunci când “procesul de selecție” de distribuție a începe, transpirație și miros neplăcut provoacă.

Pentru că sudoare și savtalanítjuk organizației, prin urmare, mai potrivite pentru “curat”, substanțe chimice și adalékoktól – alergică efect material gratuit  preparat pentru aplicare, care nu-și sudoarea de frânare, dar numai în legătură cu miros de formare și de contracarare (așa naz. cristalin deodorant).

De sebum de pe suprafata pielii stratul de grăsime este produsă cu бриолином pe păr пермеата. De grăsime împiedică szaruréteg de uscăciune și vegyhatás acid acțiunea sa bactericidă (efect bactericid). Glanda sebacee este gras pe pielea capului și pe frunte de la producția de grăsime în mod semnificativ capacitatea de a influența condițiile actuale de hormon (de gen masculin-acționând hormoni androgeni cresc de muncă).
Pentru a curata pielea, este de dorit neutru, adică ph-neutru săpun pentru utilizare, lasand pielea naturală și echilibrul pentru a menține proces sau operațiune.Pielea curatare următorul este foarte important organele genitale de igienă alimentară. Este important pentru femei si separat pentru barbati intim săpun eu folosesc, care asigură organele Eco Slim sexuale (acru) echilibrul ph-ului și de sănătate (Candida→ microflorei normale a vaginului și probleme sexuale).
Încălcarea pH ph de forma corpului
Acidoză , incorecte niveluri de oxidare, acidoză apare atunci când ph-ul sanguin -7,3 valoarea scade sub (7,365-7,4), adică acest lucru este atunci când vegyhatás de sânge de un grad ridicat de acidificare este ok Aceasta stare poate provoca tulburări de respirație, creșterea рсо2 (și, prin urmare, carbonatare dimensiunea de creștere) duce la proces (așa-numitele respiratorii de origine-respiratórikus acidoză).

Pe termen lung acest proces corpul de făcut (de rinichi) crește concentrația бикарбонатов (invers de aspirație) pot fi susținute. Dacă scăderea ph-ului metabolic de origine (metabolism), de exemplu, pentru producerea de acid crește (de exemplu, diabet zaharat) sau savkiválasztás ca urmare a reducerii (de exemplu, boli de rinichi, insuficiență renală), scăderea concentrației de în sânge, iar acest lucru se poate compensa creșterea frecvenței respirației, rezultând într-un controler de pco2 (dioxid de carbon g .. presiunea sângelui scade.

De exemplu, o creștere a masei locul de muncă în cazul unei acumulare de acid lactic în urma temporară metabolice de origine acidoză-túlsavasodás că respirația (respiratórikus) compensarea-compensarea se va întâmpla.Acidoză și o lungă perioadă de duce la deteriorarea celulelor, locul lor de muncă. Cel mai sensibil este sistemul nervos reacționează la această stare anormală.
Lúgosodás – alcaloză respiratorie

 

Acru organismul modalități de animalele de companie

Eco Slim
Nevalid nivelul lúgosodásról, alcaloză respiratorie poate apărea atunci când ph-ul sanguin 7,5 urcă mai sus, adică sângele vegyhatás exclusiv pe partea alcaline de mutat.

Dacă este respiratorie de Eco Slim origine (respiratórikus) intensificarea respirației ca urmare a creșterii рсо2 (presiunea parțială a dioxidului de carbon) reducerea explică procesele schimbului de substanțe (metabolismul originea) procesul, adică nivelul de reducerea proporțională a plății poate chiar să. Această condiție se dezvoltă isterie (și se plânge) în timpul febrei de respirație.

Dacă , care este, de asemenea,-lúgosodás metabolice de origine (metabolismul, de exemplu vărsături repetate după sósavvesztés din stomac sau bicarbonat de sodiu în mod regulat doze mari de consum) în sânge crește concentrația de (de bază excesul de evoluție), respirație moderare (pco2 creștere proporțională a) compensarea poate fi pe o perioada de timp.

Patologice , de asemenea, pentru prima dată recursului în sistemul nervos, provoacă ionizat Sa scade (de calciu este, de asemenea, pregătirea de bază) și spasme musculare, convulsii tetániás se poate întâmpla.Un proces alcalin corpului, excesul de greutate, dezvoltarea
Corpul, sângele ușor alcalin ph-ul are scopul de a menține sistemul de încărcare atunci când descărcarea de zgură, de decontaminare, de evacuare, de depozitare și colectare a procesului. Inițial, organizația liber motive de utilizare pentru a neutraliza, în rezultatul căruia este de a reduce capacitatea de tampon a sângelui. Tampon sistemul de sânge reglementează condițiile de ph din sânge, pentru care folosesc cărbune acid –sânge, se dizolvă dioxidul de carbon din primite de acizi slabi-și bicarbonat de ioni de alcalinitate obiective.

Mută – raportul dintre sodiu și, în cele din urmă, acid (deșeuri) Eco Slim magazine de țesut conjunctiv, țesut cartilaginos. Dacă sunteți încă savtelítődés, începe să se aloce de minerale din oase (osteoporoza), dintii (carii) și cartilaj. În cele din urmă, de a neutraliza, și golirea un proces continuu, al cărui obiectiv este corpul complet scos (de utilizare) substanță de bază (zinc, potasiu, magneziu, calciu), pentru a le înlocui în corpul de grăsimi (colesterol!) începe a produce și de a folosi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *